בעיה | קרס לי הווינדוס
-
קרס לי הווינדוס
כשהחלפתי כוניים במחשב והוא מראה את השגיאה הזו
ניסיתי לקחת מהג'מיני ולא עזר, ניסיתי גם אם "תקן את מחשבך" אם מדיית התקנה חיצונית של ווינדוס ולא עזר, ואני תקוע ומעדיף לא להחליף ווינדוס בגלל תוכנות, מי שיכול לעזור ישמח אותי מאד, זה דחוף!  -
קרס לי הווינדוס
ניסיתי לקחת מהג'מיני ולא עזר, ניסיתי גם אם "תקן את מחשבך" אם מדיית התקנה חיצונית של ווינדוס ולא עזר, ואני תקוע ומעדיף לא להחליף ווינדוס בגלל תוכנות, מי שיכול לעזור ישמח אותי מאד, זה דחוף! 

-
קרס לי הווינדוס
ניסיתי לקחת מהג'מיני ולא עזר, ניסיתי גם אם "תקן את מחשבך" אם מדיית התקנה חיצונית של ווינדוס ולא עזר, ואני תקוע ומעדיף לא להחליף ווינדוס בגלל תוכנות, מי שיכול לעזור ישמח אותי מאד, זה דחוף!  -
@יוסף-מאיר-וייס האמת שאני עצמי לא יודע בדיוק כנראה שהוצאתי כונן אחר כשהמחשב לא התכבה לגמרי וכשהכנסתי אותו והדלקתי המחשב הסתבך בהעלאה שלו וכשכיביתי והדלקתי - יצא העגל הזה
תודה רבה. -
@יוסף-מאיר-וייס האמת שאני עצמי לא יודע בדיוק כנראה שהוצאתי כונן אחר כשהמחשב לא התכבה לגמרי וכשהכנסתי אותו והדלקתי המחשב הסתבך בהעלאה שלו וכשכיביתי והדלקתי - יצא העגל הזה
תודה רבה.@ריש-מתיבתא יש מדירך התקנה נקיה לווינדוס 10 ו11 בפורום
(תזהר לא למחוק בטעות את המחיצה עם הקבצים, כמו שכתוב במדריך) -
@ריש-מתיבתא יש מדירך התקנה נקיה לווינדוס 10 ו11 בפורום
(תזהר לא למחוק בטעות את המחיצה עם הקבצים, כמו שכתוב במדריך)@יוסף-מאיר-וייס תודה על העזרה אבל את זה אני גם יודע וכתבתי בפוסט הראשון שאני לא רוצה להחליף ווינדוס בגלל התוכנות שיש לי.
מישהוא יכול לעזור? -
@יוסף-מאיר-וייס תודה על העזרה אבל את זה אני גם יודע וכתבתי בפוסט הראשון שאני לא רוצה להחליף ווינדוס בגלל התוכנות שיש לי.
מישהוא יכול לעזור?